keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Matkittua holoa

Painiskelin ongelman kanssa tässä eilen. Nimittäin kelit oikein huutavat holoa, mutta en halunnut pelkkiä yksivärisiä lakkauksia. Ja kaikkihan tietävät, että holoille on hankalaa keksiä koristeluita.

Minun ongelmaani tarjosi ratkaisun Thulian in Wonderland-blogin Tike, mikä mahtava idea!
Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan itse toteutin tämän niin, että lakkasin ensin kaikki kynnet (jälleen kerran) Essien Lilacismilla, leimailin muihin kynsiin ruusuja ja nimettömästä tein aksenttikynnen ja lakkasin sen kokonaan.

Ihan nätithän näistä nyt tuli, mutta aksenttikynsi on itselleni vähän vieras koristelutapa. Enkä ole ihan varma vieläkään onko se ihan minun juttuni, ainakaan näin käytettynä.





Käytetyt lakat:
Alla: Essie - Lilacism
Leimat & Aksenttikynsi: China Glaze - Gamer Glam
Leimat laatasta: BM - 323


Sitten pieni ilmoitusmuotoinen asia, olen menossa huomenna leikkaukseen, joten pienimuotoinen bloggaustauko saattaa pärähtää heti tähän alkuun, sillä en tiedä milloin pääsen taas kynsiä lakkaamaan.

2 kommenttia:

  1. Holoilu on ihanaa kesällä! Ja muutenkin. Tämä koristelutyyli onkin holoille tosi passeli.. pitäis ehtiä kokeilemaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Talvella holot eivät vaan tahdo päästä oikeuksiinsa, ainakaan näillä leveysasteilla. Huomasin itsekkin, että tää on ihan kiva koristelu, holot kun on niin hankalia koristella kun ei haluaisi nättiä lakkaa peittää.

      Poista