sunnuntai 25. elokuuta 2013

Valkoista hiekkaa

Eli esittelyssä tällä erää Golden Rose Holiday numerolla 70.

Ostin tämän OPIn Solitairen korvaajaksi, mutta minusta tuntuu, että joudun investoimaan Solitaireen. Jos kuitenkin jo omistat Solitairen, niin en usko että tarvitset tätä. Tässä Holidayssa glitter-hiput  välähtelevät tietyssä valossa hieman sinertävinä ja punertavina, mutta sitä ei huomaa ennenkuin todella läheltä (tahi pullosta tiiraillessa).

Nättihän tämä on, mutta ei peitä sitten millään. Tai ainakaan inhimillisillä kerroksilla. Aluksi nimittäin rupesin laittamaan tätä ihan pelkän aluslakan päälle ja kun kahden kerroksenkin jälkeen kuulsi kynsipeti läpi niin totesin, että minun hermotuksilla tätä ei yksinään peittäväksi kerrostella.

Eli alle siis kaksi kerrosta Essien Blancia ja sitten kaksi kerrosta holidayta, pientä läpikuultavuutta on edelleen havaittavissa, muttei niin paljon, että jaksaisin häiriintyä.

Koristeiksi päätin lätkiä kultaisia niittejä, kiinnitin ne kynsiliimalla, kun päällyslakkaa ei tule niin ajattelin, että pysyisivät näin paremmin. Epäilen silti, ettei kovin kestävät ole nämä koristukset, sillä neliöniitit jäivät jonkun verran törröttämään.



2 kommenttia: