lauantai 31. elokuuta 2013

Viimeisiä holoja viedään

Vai viedäänkö? Itse ainakin näin epäilen, sillä vaikka täällä on paistanut pari päivää aurinko, niin äkisti pimenevät ja kylmenevät illat enteilevät syksyä, yäk.

Olen myöskin ollut hyvin laiska viilaamaan kynsiä muotoon, mutta nyt kuvista oikein esille pomppaava etusormen vinoon kasvava kynsi sai minutkin tarttumaan viilaan. Olen myöskin maininnut, etten jaksa viilata kynsiä muotoon ja pärjään hyvin ilmankin. No nyt joudun myöntämään, ettei asia ehkä menekään ihan niin. Vinolle kynnelle ei viilallakaan ihmeitä tehdä, mutta kyllä ne muuten vaan siistimmältä näyttää muotoiltuna.

Ja vaikka tossa aikaisemmin taisin mainita, että aion painella menemään pastelleissa ympäri vuoden, niin yllätin itseni haaveilemassa tummista syyslakoista. Vaikka minulla ei ole ennen edes ollut mitään vuodenaika-lakkoja.

Huoh, kuinkahan monta kertaa tämän blogin aikana joudun vielä syömään sanani.

Mutta jos menisi asiaan, kaipailin kovasti tosiaan jotain tummahkoa lakkaa ja lakkasinkin jo yhdelle kirppis-ostoksellani, mutta sitten sain siihen vision, jonka tarpeet ovat vasta matkalla, joten se siirtyi myöhemmäksi. Siinä sitten tutkailin tikkuja, eikä mitään miellyttävää löytynyt. Pengoin laatikkoa ja siinä se oli, ikkunasta kurkkiva aurinko sai tarttumaan tähän kirppisostokseen.

China Glazen Electra Magentaan, kaunis nimensä mukainen holo. Vaikka jostain blogissa luin, ettei se magentan värinen ole, mutta kyllä se minusta aika lähelle liippaa. Ja tarpeeksi tumma lievittämään syyslakkahimoa.

Lakka oli hieman kinkkinen levitettävä, ainakin kinkkisempi kuin samasta kokoelmasta löytyvä gamer glam. Peittävän lopputuloksen olisi saanut jo kahdella paksuhkolla kerroksella, mutta itse jouduin laittamaan kolme, sillä tein ensimmäisestä kerroksesta liian ohuen ja siihen jäi kaljuja kohtia. Niin kamala levitettävä tämä ei kuitenkaan ole, etteikö saisi anteeksi sen vaatimaa pientä kikkailua upealla värillään.

Olen tainnut aiemminkin mainita, että pidän hillitymmistä holoista juurikin siksi, että ne näyttävät kauniilta myös ilman auringon valoa, vaikka uskomattoman upeitahan niistä tulee vasta auringossa. Niin kuin tästäkin.

Ja koska lakka itsessään on niin nätti, en halunnut monimutkaisia koristuksia peittämään sitä, joten laittelin vaan niittejä kynsille. Ja ainakin omaan makuuni yksinkertaisuus on kaunista, sillä näistä tuli kyllä itselleni todelliset tuijottelukynnet.




4 kommenttia:

  1. Nätit! Toisten kynsillä holot on varsin jees, vaikka juuri myin oman Electra Magentani pois :) Musta on IHANAA kun tulee syksy, ulkona tuoksuukin jo niin ihanasti alkusyksylle... Oih ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itseasiassa sinulta ostinkin tän magentan :)

      Poista
  2. Tää on kyllä niin kaunis lakka:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, varsin tuijoteltava tapaus. Ja vielä on riittänyt aurinkoakin tuijotella :D

      Poista