sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Tsekkivihko

Tämä viikko on mennyt hyvinkin pitkälti joko aluslakoissa tai yksivärisissä lakoissa, joten blogattavaakaan ei ole löytynyt. Näin siksi, että kynnet alkoivat taas liuskottumaan, ihan oma moka tosin, kun en ole koskeutuksesta huolehtinut. Joten enemmän rasvaa - ja lyhemmät kynnet.

Jotka johti siihen, ettei taaskaan innostanut lakata kynsiä, kun oli pitkiin tottunut. Tänään päätin sitten ottaa itseäni niskasta kiinni ja hyväksyä, että näillä mennään nyt. Ja sitten lähdin hakemaan inspiraatiota Nailasauruksen blogista, sekä lisävahvistusta uskolle Lady Narcissan blogista, jota suosittelen myös lämmöllä kaikille lyhyt kyntisille inspiraation lähteeksi ja toki muillekin!

No kaivelin sitten laatikosta käyttämättömän lakan, johon rakkaus syttyi hitaasti. Nimittäin OPIn Can't find my czechbookin, ihastelin sitä ystävälläni J'llä joka siihen ensin ihastui. Kävin välillä lainailemassa sitä, mutta totesin etten sitä tarvitse. Kunnes Surya totesi ettei ole hänen juttunsa ja minä ystävällisesti tarjosin sille uuden kodin. Lakka käyttäytyi ihan ok, vähän raidottuva, olisi peittänyt kahdella kerroksella, mutta vanhasta tottumuksesta laitoin kolme. Hankala kuvattava, liian siniseen taittava ja vaalea näissä kuvissa. Kuvailisin enemmin vähän likaiseksi tummaksi turkoosiksi.

Päälle leimailin sitten tälläisen abstraktin kiemurakuvion (kohdistaminen ei ihan niin tarkkaa) China Glazen Passionilla pueenin laatasta 26. 

Vähänhän nämä on tälläiset "äkkiä jotain"-kynnet, mutta silti tykkään näistä. Kovasti tulee kreikka mieleen, vaikken kyllä ymmärräkään miksi.



2 kommenttia:

  1. Oo, nää on nätit!^^ Milloinkohan mie saan sen kultaisen leimauslakan hankittua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Hyvin harkittu on puoliksi tehty vai miten se nyt menikään :D Meni mullakin yli vuos ajatuksesta "tarviin kultaisen leimauslakan" siihen, että se oikeasti löytyi laatikosta :D

      Poista