sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kun omat ideat loppuu

On hyvä, että maailmassa on itseäsi luovempia, joilta voit käydä lainaamassa ideaa itsellesikin.

Näin Chalkboard nailsissa nämä kynnet ja jo heti nähtyäni totesin, että tuollaiset ois kiva toteuttaa itsekkin.

Oma toteutukseni tosin ei ole yhtä taidokas, eikä ihan vastannut sitä mitä visioin, mutta varsin nätit kuitenkin.
Käytin liukuväriin jo aiemminkin nähtyjä China Glazen Romantique kokoelman lakkoja, Admirea sekä Passionia. Admiren lakkasin koko kynnelle ja töpöttelin Passionin kärkeen.

Sitten alkoikin mustan sutiminen, joka osottautui hankalammaksi kuin mitä kuvittelin, oikea määrä lakkaa oli hankala saada ja oikeaan käteen tulikin ehkä omasta mielestäni liikaa mustaa. Tällä kertaa poikkeuksellisesti löytyykin oikeastakin kädestä kuva, juurikin tästä syystä.

Hommahan toimi niin, että pyyhitään mustan lakan sivellin melko kuivaksi pullon kaulaan, tai ainakin chalkboard nailsissa näin ohjeistettiin, itse sudin ylimääräisyyksiä vielä paperillekin.

Sen jälkeen vain vetelin kuivahkoa sivellintä kynttä pitkin ensin pituussuunnassa ja sen jälkeen leveyssuunnassa ja vielä sen jälkeen jos joku kohta näytti liian tyhjältä ilman sen kummempaa suuntaa.

Mustana käytin Rimmelin Black Outia, joka on ihan kohtuullinen, mutta ostoslistalla olisi silti Essien Licorice.
Oikea

Vasen

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat! Mulla on juuri samalla tekniikalla tehdyt kynnet ajastettuna blogiin odottamaan julkaisua :DD Mulla ei tosin ole liukuvärjäystä vaan yksivärinen pohja mutta tuota samaa distress-tekniikkaa käytin niissä kynsissä. :)

    VastaaPoista
  2. Tää on yllättävän kiva tekniikka, saa äkkiä näyttävät kynnet. Jään mielenkiinnolla sun versiota odottamaan :) Ja kiitos.

    VastaaPoista