perjantai 11. lokakuuta 2013

Synkistelyä

Olen taas ollut ideavarkaissa, nimittäin kun näin Sissin nämä kynnet, tiesin että tuota ideaa haluan kokeilla itsekkin. Saapui nimittäin myös Sissin suosittelema "ralliteippi", joka muuten tosiaan on huomattavasti miellyttävämpää kuin koristeluteippi.

Alle lakkasin China Glazen Awakenin, joka sinällään oli huono valinta, kun on vasemman käden nimettömässä paikka, niin se oikein hyppäsi silmille. Edellä mainitusta syystä kuvat ovat tällä kertaa oikeasta kädestä. No päädyin kuitenkin pelastamaan tilanteen sillä, että sudin nimettömiin Golden Rosen Holiday 60, samalla lakalla on tehty myös teippaukset. Ihan näppärä lakka, kaksi kerrosta laitoin nimettömiin, luultavasti olisi sillä peittänyt ihan ilman Awakeniakin. Kynnen tyveen laittelin ihan vain hopeisia neliöniittejä.

Ja sitten ilmoitusluontoinen asia, paikan takia blogi saattaa hieman hiljentyä, sillä kynsi lohkesi reilusti kynsipedin puolelta ja olisi ihan verillä jos olisi lohjennut kokonaan. Siksi yritän rasittaa sitä mahdollisimman vähän, jotta saisin sen kasvamaan siihen mittaan, että ilman tuskaa saisi lyhennettyä kynnet.

Idean lisäksi yritin apinoida poseerausta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti