perjantai 20. joulukuuta 2013

Kultainen mix and match

Ensin seuraa tunnustus. Mä en ymmärrä tätä skittle-skittlette-termistöä, en sitten millään. Vaikka Papukin tuossa julkaisi havainnollistavan esimerkin niin ei mene jakeluun ei. Siispä olen ovela ja kierrän koko homman puhumalla mix and match-kynsistä.

Idea näihin kynsiin lähti siitä, että kotiutin Sonnen postauksen myötä itselleni Color Clubin Poetic Huesin, jonka sonne mainitsi olevan samankaltainen surullisen kuuluisan OPIn My vampire is buffin kanssa, vertailua en pysty suorittamaan, sillä buffin jätin suosiolla hankkimatta, kun se kerta toisensa jälkeen haukuttiin karmeaksi kuraksi. Kaipuu kuitenkin samanlaiseen epäväriin jäi.

Tämä Poetic Hues oli yllättävän helppo tapaus tämänkaltaiseksi väriksi, hieman kaljuuntui ja raidottui, mutta nätin pinnan sain aikaiseksi kolmella semipaksulla kerroksella ja pikakuivattajalla.

Poetic olikin Se Oikea-lakka, jota olin etsiskellyt Zoyan Tomokolle kaveriksi. Ja se on niin upea kuin olin ajatellutkin. Kovin peittävältä se ei näyttänyt, joten laitoin alle kerroksen Poetic huesia ja kaksi kerrosta tomokoa. Muuta koristusta eivät sitten peukalo ja nimetön kaivanneetkaan.

Etusormi ja pikkurilli saivat koristuksekseen leimat pueenin26 laasta, leimauslakkana China Glazen Passion. Ja keskisormeen sudin simppelisti L.A. Glirlin Splatter glitteriä nimeltä Sparkle.

Ehkä tämä nyt sitten on skittlette. Epäilisin.



4 kommenttia:

  1. Kauniit! Ja kyllä tuo on tosiaan skittlette, kaavalla AA+BB+C :) Ilman tuota glitterkynttä (siis jos sen tilalta olisi joko hiekkalakkaa tai leimattu kynsi) se ei olisi, koska silloin kynsillä olisi vain kahta designia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kiitos selvennyksestä, luin vielä uudestaan tuon postauksesi skittleten määritelmästä ja näiden kahden yhdistelmällä tää termistö alkaa viimein avautua! :D

      Poista