tiistai 11. maaliskuuta 2014

Harvinaista

Kotiutin tuossa joku aika sitten kirpparilta Cadillacquerin Firefliesin, en tiennyt merkistä silloin oikeastaan mitään, mutta lakka näytti kivalta. Sitten Emma pisti blogissaan pystyyn Cadillacquer-teemaviikon ja tajusin, etten ole tätä omaa ihanuuttani esitellyt.

Kokeilin skittletteä ja vaikka mitä koristeluja tämän lakan kanssa, mutta mikään ei näyttänyt omasta mielestäni riittävän hyvältä. Sitten koin valaistumisen, tämä on niitä harvinaisia lakkoja, jotka eivät kaipaa kaverikseen mitään. Upea lakka, jonka tummanvioletissa pohjassa kimaltelee violetti shimmer, pienet violetit ja kultaiset glitterit. Kun pakotin miehen ihailemaan lakkaa, hän kuvasi osuvasti lakkaa "kuin tähtitaivaaksi".

Tikulla lakka peitti kahdella kerroksella, mutta itse pidin enemmän lopputuloksesta kun lakkasin alle kerroksen China Glazen Charmed I'm surea.

En saanut lakan upeutta haluamallani tavalla tallennettua kuviin, joten otin kaveriksi vielä kuvan pullosta, että varmasti kaikki saa oikean kuvan tän lakan upeudesta.

Kiitos tämän lakan, Emman teemaviikon, Sissin ja allekirjoittaneen heikon itsekurin tilailin pari lakkaa lisää tätä merkkiä kokoelmiini.


4 kommenttia:

  1. Tuo on tosiaan kuin yötaivas ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, pitää ihastella näin kynsiltä yötaivasta, kun ei siihen aikaan jaksa enää hereillä olla kun se oikeasti näkyisi - ja eipä täällä taida pilvien takia näkyäkkään vaikka hereillä olisikin.

      Poista
  2. En kyllä itekään keksisi mitään tuohon laittaa joten se lienee tarkoitettu noin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa lakassa on jo niin paljon kaikkea, että parhaimmillaan se on noin, kaikki koristeluviritykset meni vaan kauheen sekavaks :D

      Poista